Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base ohjaajat:
Jami Matilainen | Markus Leskinen | Iiro Mäntylä | Patrik Björkskog | Antto Karvonen | Jouko Mikkola | Jani Loikala
Jami Matilainen
Hockey Base ohjaaja Jami Matilainen

Hockey Base harjoituskeskuksen vastuuhenkilö ja -ohjaaja Jami "Lide" Matilaisen analyyttinen valmennustyyli toimii erinomaisesti niin yksilön taitotason nostoon pyrkivässä jaksottaisessa harjoittelussa kuin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltasta kehitystä hakevassa harjoittelussakin.

OKK käytännössä koko aktiiviuransa edustanut Lide siirtyi valmennuksen puolelle jo aikaisessa vaiheessa ja omaakin siksi laajan näkökannan yksilötaidon valmentamiseen. Ennen Hockey Basen ohjaajaksi siirtymistä Lide on valmentanut mm. Karhukissoja ja Hifk-junioreita eri ikäryhmissä. Valmennusfilosofian taustat on rakennettu monipuolisesti valmentajakursseilla, mutta vahvimman mausteen miehen valmennukseen tuo hänen ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä luonteensa.

Lide on myös Hockey Basen sertifioitu Base Hockey -mailafittaaja.

Hockey Base harjoituskeskus hallinto
Jami Matilainen
email: jami.matilainen(a)hockeybase.fi

 

Markus Leskinen
Hockey Base ohjaaja Markus Leskinen

Hockey Base ohjaaja Markus Leskinen on koulutukseltaan Personal trainer ja hän pystyy tätä kautta tuomaan valmentamiseen vahvan yksilölähtöisen näkökulman. Lajin vaatimukset ja odotukset ovat hänelle tuttuja oman pelaajauran kautta, jonka aikana hänelle kertyi kokemusta Suomesta ja Sveitsistä.

Analyyttisen ja tarkasti yksilön ominaisuuksiin pureutuvan valmennustyylinsä kautta Markus pystyy tarjoamaan optimaalisia haasteita niin junioreille kuin kokeneille pelimiehillekin luistelun ja mailankäsittelyn osalta.

Markus on myös Hockey Basen sertifioitu Base Hockey -mailafittaaja.

 

Iiro Mäntylä
Hockey Base ohjaaja Iiro Mäntylä

Hockey Base ohjaaja Iiro Mäntylä on pelannut useamman vuoden ammattilaisena niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pelaajana Iiro on ollut erittäin kiinnostunut ja analyyttinen omasta harjoittelustaan ja hän onkin käyttänyt mahdollisuuden ammattiuransa aikana kerätä laajaa ja monipuolista valmennusoppia huippuvalmentajilta.

Iiro yhdistää harjoittelussa monipuolisesti fysiikka- ja lajiharjoittelun yhteen niin että fysiikkaharjoittelu on aina lajitaitoja tukevaa ja lajin vaatimuksista lähtevää. Valmentaessaa Iiro pyrkii aina selittämään miksi asioita tehdään ja kuinka ne vaikuttavat tekemiseen jäällä, niin että pelaaja ymmärtää mitä ja miksi hän on tekemässä. Kun harjoittelija oivaltaa itse mitä on tekemässä saadaan näin rakennettua optimaalinen mahdollisuus nopeaankin kehitykseen. Iiro sopii valmentajaksi niin nuoremmille pelaajille kuin vaativampaa harjoittelua vaativille kokeneille pelimiehille.

Iiro on myös Hockey Basen sertifioitu Base Hockey -mailafittaaja.

Patrik Björkskog
Hockey Base ohjaaja Patrik Björkskog

Espoolaista jääkiekkoa vahvasti edustava ja eteenpäin omalta osaltaan vievä Patrik "Pate" Björkskog on jo hetken aikaa toiminut aktiivisesti Hockey Basessa ohjaajana. Hockey Basen lisäksi Pate toimii Blues JR LV04 päävalmentajana ja hänen harjoituksissa viihtyvätkin loistavasti nuoremat treenarit.

Patrik on nuoresta iästään huolimatta ohjaajana analyyttinen sekä vaativa ja ei olekaan poikkeuksellista, että Paten treeneistä mukaan lähtee myös kotitehtäviä. Harjoituksissa hän pyrkii saamaan aikaan kokonaisvaltaista kehittymistä ja harjoittelijalle itselleen ymmärrystä siitä, miksi asiat tehdään tietyllä tavalla.

Patrikin kanssa harjoittelu onnistuu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Maalivahtivalmentaja Antto Karvonen
Hockey Base valmentaja Antto Karvonen.

Antto Karvonen on entinen maalivahti, jolta löytyy pelikokemusta junioreista sm- ja 1div.-tasolta sekä aikuisissa suomisarja sekä 2div. tasolta.
Mv-valmennustaustaa löytyy usealta vuodelta eri seuroista aina A-junioreista D-junioreihin.
Antto vastasi myös kaksi vuotta Porvoo Huntersin edustusjoukkueen  maalivahtivalmennuksesta. Samalla hän toimi myös seuran mv-valmennusvastaavana Koulutetun urheiluhierojan tutkinto sekä 4 vuoden syventävä koulutus osteopatiaan, tuovat Antolle myös valmiudet vetää monipuolista ja lajinomaista fysiikkaharjoittelua niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.
Valmentajana Antto on positiivinen, innostava sekä analyyttinen. Pilkettä silmäkulmasta löytyy aina korkeaa vaatimustasoa unohtamatta.

 

Sensomotoriikkavalmentaja Jouko "Jokeri" Mikkola
Hockey Base valmentaja Jouko "Jokeri" Mikkola.

Sensomotoriikkavalmentaja ja Senso Reflex Expert Jouko Mikkola tuo oman toiminnallisen neurologian tieto-taidon Hockey Base harjoituskeskuksen urheilijoiden käyttöön!

Yksilövalmennus lähtee aina pelaajan luontaisten vahvuuksien kunnioittamisesta jolloin pelaaja toimii omien vahvuuksiensa kautta. Kartoittamalla luontainen motoriikka voidaan luistelu- tai laukaisutekniikkaa optimoida pelaajan vahvuuksien mukaan, jolloin saadaan lisää laukaisuvoimaa ja nopeutta sekä pystytään ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.
 
Luontaisten motoristen vahvuuksien kartoituksen lisäksi hän kartoittaa ja hoitaa pois mahdolliset hermoston turhat liikemallit, jotka estävät urheilijoita saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Lisäksi vankka mentaalivalmentajan kokemus mahdollistaa urheiljoille ja seuroille mahdollisuuden myös mentaalivalmennukseen. Mentaalivalmentajana Jouko voitti käsipallon Suomen Mestaruuden sekä Baltian Cupin Riihimäen Cocksin kanssa 2017 ja toimi mentaalivalmentajana HPK:n naisten voittaessa lentopallon Suomen Mestaruuden 2016.

Lisätiedustelut ja varaukset: varaukset@hockeybase.fi tai +358 9 8520 5800

 

Fysioterapeutti Jani Loikala
Hockey Base fysioterapeutti Jani Loikala

Fysioterapeutti Jani Loikala on osa Hockey Basen ohjaaja- ja kuntoutusryhmää tuoden fysioterapeutin osaamisensa osaksi lajikohtaista kehittymistä. Lajitietämyksen Jani ammentaa 10 vuotta kestäneeltä ammattilaisuraltaan, josta palkintokaappiin on jäänyt mm. Liigamestaruus.

Janin ohjaus Hockey Basessa painottuu yksilöllisten ominaisuuksien parantamiseen ja ymmärtämiseen fysiologian näkökulmasta. Hänen avullaan harjoittelu ja pelaaminen tehostuu, kun korjatuilla liikeradoilla ja vartalonkäytöllä saadaan kaikki voimavarat käyttöön. Jani ei pääsääntöisesti osallistu varsinaiseen harjoittelun ohjaamiseen treenikeskuksessa.

Meiltä nyt myös suositut jääkiekkoilijan alaraaja-analyysit!

Jääkiekkoilijan alaraaja-analyysissa käydään monipuolisesti jääkiekkoilijan vartalon käyttö ja sen mahdolliset puutteet ja vahvuudet lävitse, jonka jälkeen laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma tukemaan kehitystä ja korjaamaan ongelmakohtia. Alaraaja-analyysi tukee loistavasti myös esimerkiksi loukkaantumisesta toipumista ja nopeuttaa oikeiden liikeratojen palautumista.

Jani Loikala on vastuussa myös Hockey Basen Footbalance-pohjallisten sovittamisesta ja muotoilusta. Oikenalaisten anatomisten pohjallisten avulla Luisteluasentoa ja luistelua yleensä saadaan helposti korjattua merkittävästi.
"Mun luistimet ei paina enää yhtään" Junioripelaaja 11/2014 saatuaan anatomisesti oikeanlaiset pohjalliset.

Varaa treeniaikasi heti:

Katso Hockey Base -Vantaan harjoitteluhinnasto tästä >>

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h ennen harjoituksen alkua. Myöhemmin perutut harjotukset veloitetaan täysimääräisesti.