Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base PORI
Hockey Base Pori on todellinen täyden palvelun jääkiekkokauppa, jonka valikoimista löytyy suurimpien jääkiekon valtamerkkien varusteet ja tarvikkeet monipuolisesti suoraan hyllystä. Asiantunteva ja laajan kokemuksen jääkiekosta omaava henkilökuntamme auttaa aina löytämään sen Teille parhaan ratkaisun esim. Warriorin, Bauerin ja CCM:n varusteista ja mailoista. Tervetuloa tutustumaan myös laadukkaaseen ja huomattavasti perinteistä teroitusta monipuolisempaan Blackstone FBV -teroitukseen! Valikoimissa on laaja valikoima myös muiden huippumerkkien tuotteita, joista mainittakoon esim. Howieksen erkat, teipit, gripit ja lapavahat.

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy nyt myös Bauer jalkaskanneri, jonka avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Hockey Base Pori ja Ässät yhteistyösopimukseen
Porin Ässät logoVoimakkaasti toimintaansa kasvattanut jääkiekon erikoiskauppaketju Hockey Base vahvistaa asemaansa suomalaisella jääkiekkokartalla, kun laaja yhteistyösopimus Porin Ässien organisaation kanssa julkaistiin. Jo aiemmin aloitettu yhteistyö Liiga-Ässien kanssa saa nyt luonnollista jatkumoa, kun sopimuksen alle astuu myös Ässien junioripuoli. Hockey Base Porin vastuuhenkilö Tomi Ojanen on tyytyväinen syntyneisiin sopimuksiin, ja lupaa omalta osaltaan koko Ässät-perheelle asiantuntevaa ja monipuolista palvelua pohjoismaiden parhaasta jääkiekon erikoiskauppaketjusta. Syntyneen sopimuksen myötä myös Hockey Basen ja Warriorin vuonna 2011 alkanut yhteistyö saa luonnollista jatkumoa ja uutta kasvuvauhtia, kun Warriorin varustesopimus sekä Ässien Liiga- että junioriorganisaation kanssa julkaistiin samassa yhteydessä.
Hockey Base Pori @ Instagram
Hockey Base Pori henkilökunta
 Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloTomi Ojanen
Hockey Shop Manager 
Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

+3589 8520 5865
Sähköposti:
pori@hockeybase.fi


 Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloArttu Rajamäki
Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

+3589 8520 5865
Sähköposti:
pori@hockeybase.fi