Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base TAMPERE
pe 27.-la 28.4. Suomen suurimmat laukaisuharjoittelupäivät!
TULE TUTUSTUMAAN KAUDEN UUTUUKSIIN
JA OTTAMAAN VARASLÄHTÖ KESÄN LAUKAISUHARJOITTELUUN!

Perjantain laukaisutekniikka-analyysi toteutetaan ns, walk-in periaatteella. Tapahtuma kestää noin 15 minuuttia/pelaaja. Analyysissä käydään läpi laukaisun tärkeimmät ominaisuudet ja kohdat, joilla kyseinen pelaaja saa laukauksesta entistä enemmän irti. Perjantaisen laukaisutekniikka-analyysin lisäksi tarjolla lauantaina koko päivän tapahtumassa mailafittausta, missä käydään tarkemmin läpi syöttö- ja laukaistekniikkaa samalla, kun arvioidaan teknisten apuvälineiden avulla pelaajalle oikeanlaisen mailan ominaisuudet (jäykkyys, lapakulma, lavan malli, mailan pituus). Mailafittaus kestää noin tunnin (kustannus: 60e/henkilö), ja siihen tulee varata aika etukäteen Hockey Basen treenikeskuksen kautta:
Puhelimitse: +358 9 8520 5800
Tai sähköpostilla: varaukset@hockeybase.fi

Kumpanakin päivänä tarvitset mukaan oman mailan, hanskat ja luistimet. Laukaisutekniikka-analyysi ja mailafittaus tapahtuu Tampereen Hockey Base -myymälän tiloissa.

Tampereen myymälässä on lisäksi mahtava valikoima testimailoja käytettävissä tapahtuman ajan. Lisäksi myymälä palvelee hyvillä tarjouksilla ja eduilla koko tapahtumapäivän ajan!
Uutuuksista esillä on mm:

 • Bauer 2S maalivahdin varusteet
 • Warrior G4 maalivahdin varusteet
 • Odotettu CCM uutuus Tacks AS1 luistin!

 • Myymälässä tapahtuman ajan sekä BAUER että CCM LUISTINSKANNERIT!
 • Paikalla myös LIIGA-pelaajia!


 • Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin, ottamaan vinkit talteen laukaisuharjoitteluun kesää varten ja nauttimaan rennosta hockey-päivästä kanssamme!
  Hockey Base Tampere on todellinen kiekkopyhättö. Meiltä löydätte kokeneen ja asiantuntevan henkilökunnan joka osaa varmasti auttaa löytämään parhaat treeni- ja pelivarusteet todella monipuolisesta valikoimasta. Valikoimistamme löytyy pääasiassa Bauerin, CCM:n ja Warriorin jääkiekkovarusteita, Howiesin todella suositut nauhat ja teipit sekä monipuolisen valikoiman harjoitusvälineitä eri valmistajilta. Myymälässä on asiakkaiden käytössä myös n.40m2 kokoinen keinojäinen harjoitus- ja testialue.

  Lisäksi Hockey Base Tampereelta löytyy täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspiste. Meiltä saat teroitusten ja muotoilujen lisäksi myös erilaisia luistinten huoltotöitä, aina teräkotelon vaihdosta kengän muotoiluihin. Laadukkaalla Blackstone teroituskoneella saamme juuri sinun tarpeita vastaavan teroituksen. Lue lisää FBV-teroituksesta tästä >>
  Hockey Base Tampere @ Instagram
  Hockey Base Tampere henkilökunta
   Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloJouni Kupiainen
  Hockey Shop Manager 
  Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

  +3589 852 05 825
  Sähköposti:
  tampere@hockeybase.fi


   Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloMika Pietilä
  Hockey Shop Representative
  Blackstone FBV teroitus, tuotemyynti

  +3589 852 05 825
  Sähköposti:
  tampere@hockeybase.fi