Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base -ketjun yhteystiedot
Huomaathan, että suuri osa myymälöistämme palvelee kesäajan supistetuin aukioloajoin. Tarkistathan myymälän omalta sivulta tarkat kesäaukioloajat.

Hockey Base on suomalainen yritys, joka on nopeasti kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi jääkiekon erikoiskauppaketjuksi. Hockey Base on perustettu vuonna 2011 Vantaalla. Myymälöidemme ketjulupauksena on antaa kaikille jääkiekkoa pelaaville ja harrastaville alan asiantuntevin palvelu ja paras tuotevalikoima. Tätä lupausta pyrimme lunastamaan mm. henkilökuntamme jatkuvalla koulutuksella ja uutuustuotteiden lanseerauksilla. Valikoimistamme löytyy valtamerkkien Bauer, Warrior ja CCM lisäksi paljon muita vähemmän tunnettuja valmistajia ja heidän tuotteitaan. Tuotevalikoimamme koostuukin varusteiden lisäksi todella monipuolisesta harjoitusvälinevalikoimasta, jonka avulla eri tasoiset pelaajat voivat kehittää itseään entistä parempaan iskuun.

Myymäläketjun lisäksi Hockey Base -perheeseen kuuluu Vantaalla sijaitseva ympärivuotinen harjoituskeskus
, joka mahdollistaa lajitaitojen kehityksen huippuolosuhteissa vaikka vuoden jokaisena päivänä. Harjoituskeskuksen tyytyväisiin käyttäjiin lukeutuu kesäisin mm. Teemu Pulkkinen (Minnesota Wild, NHL), Alexander Barabanov (SKA Pietari), Jani Hakanpää (Kärpät, Oulu).

Hockey Base Vantaa
Hockey Base Vantaan laajentunut myymälä on valmiina palvelemaan entistäkin monipuolisemmin!
Hockey Base Vantaan uudistunut myymälä
Hockey Base Vantaalta löydätte varustemyymälän, täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspisteen ja Hockey Base treenikeskuksen. Tervetuloa jääkiekon uuteen aikakauteen!

Vantaan myymälä on yksi suomen monipuolisimpia ja isoimpia jääkiekon erikoiskauppoja, ja myymälästä löydät niin mailojen testipaikan, kuin täyden palvelun FBV teroituspisteenkin. Hockey Base Vantaan valikoima koostuu Bauer, Warrior ja CCM tuotteiden lisäksi todella laajasta ja monipuolisesta valikoimasta muita jääkiekkoiluun ja harjoitteluun liittyviä tuotemerkkejä.

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä Bauer, CCM että True jalkaskannerit, joiden avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Hockey Base Vantaa @ Instagram
Hockey Base Vantaan henkilökunta
 Hockey Base GM Tommy KiviahoTommy Kiviaho
General Manager

Puh: +35850 349 6696

 Hockey Base harjoituskeskuksen hallinto ja ajanvaraus Jami MatilainenJami Matilainen
Harjoituskeskuksen hallinto ja ajanvaraukset.

Sertifioitu Hockey Base-ohjaaja

Puh: +35840 555 8059

Vantaan toimipisteen yleiset yhteystiedot:

Sähköposti:
varisto@hockeybase.fi

Henkilökohtainen sähköposti:
etunimi.sukunimi@hockeybase.fi

Hockey Base sertifioidut ohjaajat >>