Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Unkarilainen DVTK Akatemia, Helsingin IFK ja Hockey Base pitkäaikaiseen yhteistyöhön
DVTK Akatemia, Hockey Base ja Helsingin IFK pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt valtakunnallinen myymäläketju ja Suomessa ainutlaatuinen ympärivuotinen jääkiekon sisätreenikeskus Vantaalla.

Unkarilainen DVTK Akatemia, Helsingin IFK ja Hockey Base ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus mahdollistaa DVTK Akatemian ja sitä myötä myös Unkarin jääkiekon kehittämisen Hockey Basen ja HIFK:n pitkän ja tasokkaan osaamisen avulla.

Samalla sopimus lisää HIFK junioreiden osalta mahdollisuuksia kansainväliseen toimintaan, ja ensimmäinen tapahtuma onkin jo keväällä 2022 toteutuva 2008 syntyneiden joukkueen turnausmatka Unkariin.

Sopimuksen myötä Hockey Basessa tulee jatkossa vierailemaan DVTK Akatemian pelaajia kehittämässä yksilötaitojaan. Ensimmäiset Akatemia-vierailut järjestetään jo kuluvan kevään aikana. Jatkossa Hockey Base valmentajat tulevat lisäksi vierailemaan tasaisesti DVTK Akatemiassa auttamassa sekä valmennusta että pelaajia tavoitteiden saavuttamisessa.
Osapuolten väliset sopimusneuvottelut mahdollisti Unkarilainen Vipassana kft.

DVTK unkarinkielinen uutinen yhteistyöspomuksesta >>