Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Dentafit yksilölliset JÄÄKIEKKOHAMMASSUOJAT
nyt Hockey Basen kautta!
Tutustu myös uutuustuotteisiin:
Dentafit Kids hammassuojat alle 15 v >>
Dentafit hammassuojien puhdistusaine >>
Dentafit nyt Hockey Basesta extra-edulla!
Dentafit on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen palvelukumppani Dentafit on Suomen jääkiekkoliiton virallinen palvelukumppani
Miksi hankkia yksilölliset Dentafit hammassuojat?
Hammassuojissa on erityisesti jääkiekkoon suunniteltu rakenne
DENTAFIT
Hockey Base haluaa tarjota pelaajalle ratkaisuja, jotka tekevät treenaamisesta ja pelaamisesta mukavaa ja turvallista, ja sen takia kauttamme saa nyt tilattua Dentafit jääkiekkohammassuojia - Koska sekä me että Dentafit uskovat tähän tuotteeseen, tarjotaan nyt Hockey Basen QR-koodin kautta tilattuihin hammassuojiin 30 päivän täydellinen rahat takaisin tyytyväisyystakuu!

Nämä hammassuojat istuvat loistavasti juuri sinulle, ja tuntuvat lähes huomaamattomilta. Jos hammassuojat ovat aiemmin tuntuneet huonosti istuvilta, tai puhetta ja hengitystä häiritseviltä, niin nyt on tarjolla sekä loistavasti istuvat, että jääkiekkoilijan vaatimuksia ja turvallisuutta silmällä pitäen suunitellut hammassuojat!
QR-koodi Hockey Base etuun

Skannaa tai klikkaa QR-koodi ja hyödynnä 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.
Dentafit hammassuojan hinta 395e sisältää skannauksen kliinisen kustannuksen sekä yksilöllisen Dentafit HockeyPro hammassuojan valitsemassasi värissä.Lisäksi Hockey Basen asiakkaana saat hammassuojalle pidennetyn 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ostaminen on riskitöntä koska saat rahasi 100% takaisin jos et ole tyytyväinen hammassuojaasi.

Dentafit KIDS
Alle 15 vuotiaille suunnitettut hammassuojat

Uutuustuote Dentafit Kids hammassuoja on alle 15 vuotiaille lapsille suunniteltu hieman edullisempi versio Dentafix jääkiekkohammassuojista.
Tarjoa lisäsuojaa pään alueelle jo nuoresta saakka yksilöllisellä hammasssuojalla. Vaikka hampaat ja suun muoto eivät ole lopulliset, on lapsen hyvä oppia jo nuoresta pitäen pelaamaan ja harjoittelemaan hammassuojien kanssa. Dentafit Kids on loistava ratkaisu tähän, sillä kun hammassuojien ensimmäinen käyttökokemus on positiivinen, tulee hammassuojan käytöstä tapa. Tällöin suojaat lapsesi parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa. Lisäksi saat jatkossa 10% alennuksen seuraavasta Dentafit hammassuojastasi lapsen suun muuttuessa.

Dentafit Kids hammassuojaa voi käyttää myös oikomishoidon aikana koska suojat rakennetaan aina yksilöllisesti. Hammassuojilla on lajikohtainen suunnittelu ja Dentafitin mallisuojattu rakenne.

Tilaa hammassuojat tästä >>

Dentafit Kids hammassuojat
Hockey Base asiakkaana saat suojille 30 päivän tyytyväisyystakuun, joten ostaminen on riskitöntä.
Dentafit Kids hammassuojan hinta 315e sisältää skannauksen kliinisen kustannuksen sekä yksilöllisen Dentafit Hockey Kids hammassuojan valitsemassasi värissä. Lisäksi Hockey Basen asiakkaana saat suun kasvaessa seuraavista Dentafit hammassuojista 10% alennuksen ja hammassuojille pidennetyn 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ostaminen on riskitöntä koska saat rahasi 100% takaisin jos et ole tyytyväinen hammassuojaasi.
Hammassuojien puhdistusaine
Uutuustuote KAIKILLE hammassuojille!
Dentafit hammassuojien puhdistusaine

Dentafitin kotimainen uutuustuote hammassuojan puhdistusaine helpottaa hammassuojien käyttöä. Yksi aine puhdistaa kaikenlaiset urheiluhammassuojat tehokkaasti, ja pidentää samalla hammassuojien käyttöikää sekä hygieniaa.
Tuote saatavilla Dentafit verkkokaupasta >>