Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi

Etelä-Vantaan Urheilijat, CCM ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön

Hockey Base vahvistaa asemaansa valtakunnan ykköskenttäläisenä juniorikiekon puolella: Hockey Base ja CCM ovat yhdessä tukemassa Etelä-Vantaan Urheilijoita (EVU) ja seuran juniorikiekkoilua seuraavat neljä vuotta nyt solmitun kolmikantaisen yhteistyösopimuksen myötä, joka astuu voimaan 1.5.2021.Etelä-Vantaan Urheilijat, CCM ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön
Sopimus on Suomen oloissa poikkeuksellinen, sitoen perinteisen seurayhteistyösopimuksen lisäksi myös Hockey Base Vantaan treenikeskuksen mukaan EVU:n toimintaan seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Ensimmäistä kertaa Suomessa kasvattajaseura pystyy hyödyntämään näin laajaa ulkopuolista valmentajaosaamista osana kasvattajatyötään. Hockey Basen poikkeuksellisen valmennusosaamisen lisäksi EVU:lla on laajennetut mahdollisuudet hyödyntää Hockey Basen treenikeskuksen tiloja koko sopimuksen ajan. Logistisesti tilanne on kummallekin osapuolelle loistava, kun treenikeskuksen ja EVU:n kotipesän Myyrmäen Jäähallien välinen etäisyys on vain joitakin kilometrejä.

Etelä-Vantaan Urheilijat, eli EVU on yksi Suomessa eniten huipputasolle pelaajia tuottaneita kasvattajaseuroja. Kotipaikana EVU:lla on Myyrmäen jäähallit, joiden ympäristöön on Vantaan kaupungin toimesta rakentunut viime aikoina entistäkin paremmat puitteet monipuoliseen jääkiekko- ja oheisharjoitteluun. Harrastajamäärä EVU:ssa on noin 650 pelaajaa aina luistelu- ja kiekkokoululaisista aikuisten harrastepelaajiin asti. Vahvasti eteenpäin pyrkivänä ja toimintaansa jatkuvasti kehittävänä seurana EVU on mm. kaudella 2020-21 sertifioitu Suomen Olympiakomitean lasten ja nuorten Tähtiseuraksi. Seura onkin arvoiltaan loistava yhteistyökumppani kulkemaan jääkiekon etulinjassa CCM:n ja Hockey Basen kanssa. Yhteistyö tukee voimakkaasi myös EVU:n strategiaa 2021-25 ja halua olla unelmien mahdollistaja.

CCM – ALL OUT
Jääkiekkomaailman vahvimpia ja perinteikkäimpiä toimijoita oleva CCM jatkaa uuden kolmikantasopimuksen myötä yhteistyötään EVU:n kanssa varmistaen, että seuran pelaajilla on käytössään huippulaadukkaat CCM mailat, luistimet, kypärät ja muut varusteet jatkossakin. CCM näkyy vahvasti myös seura-asuista ja peliasuissa seuraavat vuodet. Kaikki EVU yhteisön tarvitsema löytyykin myös jatkossa helposti ja monipuolisesti Hockey Base Vantaan valikoimista EVU väreissä.

HOCKEY BASE on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 14 myymälän (03/2021) myymäläketju ja Vantaan ympärivuotinen jääkiekon harjoituskeskus, josta löytyy mm. oma jäähalli. Ketjun toiminta perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Henkilökunnan koulutuksessa mm. käytetään hyväksi Vantaan harjoituskeskuksen valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen vaatimuksista ja niiden tuomista muuttuvista tarpeista varusteiden, kuten mailojen ja luistimien osalta.

Yrityksen slogan ”Jääkiekon Uusi Aikakausi” tarkoittaa sitä, että Hockey Base on jatkuvasti mukana kehittymässä ja kehittämässä jääkiekkoa, ja pysyy aina mukana aallon harjalla. Hockey Basessa uusi normaali on esim. luistinskannerit, myymälöiden mailan testauspaikat sekä täyden palvelun FBV-centerien luistimien ja terien muotoilut, muokkaukset ja huoltotyöt. Hockey Base ei tee näistä asioista isoa numeroa, sillä ne kuuluvat normaaliin palvelupakettiin ja ovat vähimmäisvaatimus huipputason palvelun varmistamiseksi.  Kaiken tämän lisäksi ketjun myymälöissä on kauden aikana mahdollisuus ammattivalmentajien tekemiin mailafittauksiin. Näissä tapahtumissa käydään sekä pelaajan että mailan osalta läpi laukaisutilanne, ja pystytään ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita ammattivalmentajan opastuksella.

Hockey Basen Uusi Aikakausi on sitä, että käydessäsi myymälässä tai treenikeskuksessa voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.

Etelä-Vantaan Urheilijoiden kotisivut >>
CCM kotisivut >>