Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Yhteistyö jatkuu: Helsingin IFK, CCM ja Hockey Base monivuotinen yhteistyö saa jatkoa kaudesta 2023-24 alkaen
HIFK CCM ja Hockey Base uusivat monivuotisen sopimuksen Helsingin IFK, CCM ja The Hockey Base ovat sopineet monivuotisesta jatkosta viimeiset neljä kautta kestäneelle yhteistyölle. Sopimuksen alla on koko HIFK:n jääkiekkopuoli edustusjoukkeista aina kiekkokouluun asti. Sopimus on jatkoa neljä kautta sitten alkaneelle vahvalle yhteistyölle, ja kattaa yleisesti totuttujen seurasopimusratkaisujen lisäksi Hockey Base Treenikeskuksen ammattitaidon ja tilojen hyödyntämisen koko laajudessaan.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt myymäläketju ja Suomessa ainutlaatuinen ympärivuotinen jääkiekon sisätreenikeskus Vantaalla.
Hockey Base ja Helsingin IFK monivuotiseen yhteistyöhön

Jääkiekon erikoistoimija Hockey Base ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuoteen 2027 asti ulottuvan yhteistyösopimuksen. Sopimus on laajuudeltaan poikkeuksellinen, kattaen koko IFK:n jääkiekkopuolen varuste- ja seura-asujen lisäksi myös juniorijoukkueille räätälöidyt yksilö- ja pienryhmäharjoittelut Hockey Basen treenikeskuksessa Vantaan Varistossa. Varuste- ja vaatepuolen toimijana sopimuksessa on mukana maailman tunnetuin jääkiekkovarusteiden valmistaja CCM. Tämän lisäksi Liiga- ja muilla HIFK edustusjoukkueille on mahdollisuus hyödyntää treenikeskuksen ammattitaitoa ja tiloja pelaajakehityksen tukena.

IFK haluaa tarjota seurayhteisön jäsenille mahdollisimman vaivattoman ja varman toimijan niin varuste- kuin seuravaatepuolellekin. Tähän vastaukseksi löytyi vuonna 2011 perustettu kotimainen ainoastaan jääkiekkoon keskittyvä perheyritys Hockey Base. Ketju pystyy tarjoamaan pääkaupunkiseudun kolmen myymälänsä avulla ennenkokemattoman mahdollisuuden varusteiden hankintaan vaivattomasti omasta asuinpaikasta riippumatta. IFK:n seura- ja fanituotteita on saatavilla Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälöistä. HIFK seurapalvelut on keskitetty vahvimmin näistä kolmesta myymälästä Stadin toimisteeseen.

Sopimuksen mukaisesti Hockey Base tarjoaa kaiken ikäisille IFK:n junioreille mahdollisuuden treenikeskuksen hyödyntämiseen pelaajien yksilötaitojen kehittämiseksi kohti huippua ja vahvistaen näin yhtenäistä pelaajapolkua seurayhteisön sisällä. Vantaan Varistossa toimiva treenikeskus on yli 2000 neliömetrin kokoinen huikea ja aintulaatuinen kokonaisuus sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018-19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut samoissa tiloissa sijaitseva 11,5x30 metrisellä kaukalolla varustettu oma jäähalli.