Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base, KalPan liiga-joukkue ja Kuopion Carlson sopimukseen

Hockey Base vahvistaa entisestään asemaansa Liiga-kartalla
Hockey Base on solminut yhdessä Kuopion Kalpan Liiga-joukkueen ja Carlson tavarataloketjun kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa aluksi kauden 2020-21. Samaan aikaan Hockey Base parantaa tavoitettavuuttaan Kuopion alueella ja on siirtynyt inhouse-myymäläksi Carlsonin Kuopion Kauppakadun tavaratalon katutasoon. Hockey Base toimii saman tutun ammattitaitoisen henkilökuntansa pyörittämän itsenäisenä myymälänä osana Hockey Base ketjua, vaikka tilat sijaitsevatkin Carlsonin sisällä.
Kuopion Kalpa ja Hockey Base yhteistyöhön Kalpa sopimus on luonnollinen jatkumo Hockey Basen vuonna 2011 alkanutta tarinaa ja vahvaa kasvua yhdeksi Euroopan suurimmista jääkiekon erikoistoimijoista. Kaudelle 2020-21 Hockey Base lähtee rakentamaan ennen kuulumatonta kiekkotarinaa Liigan osalta HIFK:n (CCM), Kalpan (Bauer), Ässien (Warrior), KooKoon (Bauer) ja Jukurien (Bauer) kanssa. Mestiksessä Hockey Base pitää osaltaan kiekon liikkeessä Kiekko-Espoon (Bauer), KeuPan (Bauer) ja Rokin (CCM) kanssa tehtävän vahvan yhteistyön voimin.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 14 myymälän (08/2020) myymäläketju ja Vantaan harjoituskeskus. Toimintamme perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Myyjiemme koulutuksessa mm. käytetään hyväksi harjoituskeskuksemme valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen virtauksista ja niiden tuomista välinevaatimuksista.

Sloganimme ”Jääkiekon Uusi Aikakausi” tarkoittaa meille sitä, että olemme jatkuvasti mukana kehittymässä ja kehittämässä jääkiekkoa ja pysymme aina mukana aallon harjalla. Meidän kanssamme uusi normaali on esim. luistinskannerit, joita löytyy niin Bauer, CCM kuin Truen luistimiin, myymälöiden mailan testauspaikat, täyden palvelun FBV-centerien luistimien ja terien muotoilut, muokkaukset ja huoltotyöt. Me emme tee näistä asioista numeroa, sille meillä ne kuuluvat normaaliin palvelupakettiin.  Kaiken tämän lisäksi tarjoamme myymälöissämme kauden aikana mahdollisuuden ammattivalmentajien tekemiin mailafittauksiin. Näissä tapahtumissa käydään läpi sekä pelaajan että mailan osalta läpi laukaisutilanne, ja pystytään ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita sekä mailan, että myös pelaajan osalta ammattivalmentajan opastuksella.

Meidän Uusi Aikakausi on sitä, että meillä käydessämme voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.