Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Stadin vanhin ja Suomen vahvin yhteistyöhön!
HIFK CCM ja Hockey Base uusivat monivuotisen sopimuksen

Helsingin vanhin jääkiekkoseura Karhu-Kissat ja Suomen vahvin jääkiekon erikoiskauppaketju Hockey Base ovat solmineet monivuotisen yhteistyön. Sopimuksen myötä jatkossa Kissojen seuraväreissä olevat tuotteet löytyvät helposti ja läheltä pääsiassa Kaarelan jäähallissa harjoittelevia Kissoja sekä Vantaan että Helsingin myymälöistä.

Sopimus ei ole mihinkään tuotemerkkiin sidottu, vaan seuran pelaajat pääsevät aidosti hyödyntämään mahdolliset seuraedut Hockey Basen kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta niihin tuotteisiin ja merkkeihin jotka ovat kyseiselle pelaajalle parhaiten istuvat ja toimivat. Lisäksi Hockey Base mahdollistaa monipuolisesti seuraväreissä olevien tuotteiden saatavuuden eri merkeiltä.

Stadilaisena seurana Karhu-Kissat pystyvät osana nyt solmittua sopimusta hyödyntämään Vantaan ympärivuotisen Treenikeskuksen tiloja ja mahdollisuuksia seurahinnoin.

Vantaan Varistossa toimiva treenikeskus on yli 2000 neliömetrin kokoinen huikea ja aintulaatuinen kokonaisuus sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018-19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut samoissa tiloissa sijaitseva 11,5x30 metrisellä kaukalolla varustettu oma jäähalli.