Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
| HB LOUNGE |
Hockey Base edustus-, kokous- ja saunatilat
Hockey Base uudet edustus-, kokous- ja saunatilat nyt vuokrattavissa

Tervetuloa viettämään huippuiltaa HB Loungeen!
Olemme rakentaneet Vantaan täyden palvelun Hockey Baseen nyt myös asiaankuuluvat edustus- ja saunatilat. Tiloissa voi vaivatta järjestää tapahtumia pienistä illanistujaisista aina noin 50 hengen tapahtumiin. Tilat ovat todella monipuoliset ja muuntautumiskykyiset, joten ne soveltuvat niin tykypäiviin, kuin vaikka polttareihinkin. Lounge-vuokraan voidaan lisätä myös esimerkiksi Hockey Basen jäähallin käyttö, tai vaikkapa treenikeskuksen hyödyntäminen erilaisiin aktivitteetteihin.

Loungen varustukseen kuuluu 75" televisio ja äänentoistojärjestelmä. Kumpaankin on vaivatonta kytkeä esim. oma puhelin mediasoittimeksi. Käytössä on myös jää- ja juomakaappi omille ruuilla ja juomille sekä vesipiste. Tarvittaessa ja erikseen sovittaessa käytössä on myös tilojen yhteydessä isompi keittiö, missä onnistuu esim. esivalmistettujen ruokien lämmitys. HB Loungen isosta pelihuoneesta löytyy videotykkivalmius, täysimittaiset biljardi- ja snookerpöydät, pingispöytä sekä Beer Bong pöytä. Lisäksi tiloihin saa tarvittaessa tehtyä luento- tai luokkatilan esim. tykytoimintaa varten.

Hinnasto:
Su - to illat klo 18-01 500€
Pe - la illat klo 18-01 780€
Tyky-päivät klo 9-15 400€

Hinnat sisältävät edustussaunan, loungen ja pelihuoneen käytön
Jäävuoro saunavuokran lisäksi 2h/100€
Lisätunnit klo 01 eteenpäin 70€/h (Varattava etukäteen)
Valmennuskeskuksen tilojen käyttö sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Huom:
Lastenjuhliin sopivat paketit löydät täältä >>

Varaa HB Lounge käyttöösi:
varaukset@hockeybase.fi
+358 9 8520 5800
HB Loungessa löytyy tilat noin 30 hengelle. Lisäksi viereistä pelihuonetta käyttäen saa järjestettyä tilaisuuksia vieläkin isommille ryhmille.Loungesta löytyy miellyttävät istumatilat noin 30 hengelle. Tarvittaessa tilaan saa rakennettua myös ruokailumahdollisuuden isommallekin porukalle siirrettävien ruokapöytien ja tuolien avulla.
HB Loungessa löytyy tilat noin 30 hengelle. Lisäksi viereistä pelihuonetta käyttäen saa järjestettyä tilaisuuksia vieläkin isommille ryhmille.Tilat on juuri remontoidut viihtyisät ja nykyaikaiset. Tiloissa on käytössä 75" televisio ja äänentoistojärjestelmä. Kumpaankin on vaivatonta kytkeä esim. oma puhelin mediasoittimeksi.
HB Loungessa on käytössä kevytkeittiö ja jääkaapit omille ruuille ja juomille. Tiloihin on mahdollista tilata myös tarjoiluLoungessa on käytössä jää- ja juomakaappi omille ruuilla ja juomille sekä vesipiste. Tarvittaessa ja erikseen sovittaessa käytössä on myös tilojen isompi keittiö, missä onnistuu esim. esivalmistettujen ruokien lämmitys.
HB Loungen pelihuoneesta löytyy täysimittaiset biljardi- ja snookerpöydät sekä Beer Bong pöytä.HB Loungen isosta pelihuoneesta löytyy täysimittaiset biljardi- ja snookerpöydät, pingis- sekä Beer Bong pöytä. Lisäksi tiloihin saa tarvittaessa tehtyä luentotilan esim. tykytoimintaa varten.
HB Loungessa on käytössä kevytkeittiö ja jääkaapit omille ruuille ja juomille. Tiloihin on mahdollista tilata myös tarjoiluLoungesta löytyy 75" tv:n lisäksi myös videotykkivalmius.
HB Loungen pelihuoneesta löytyy täysimittaiset biljardi- ja snookerpöydät sekä Beer Bong pöytä.Lounge-tilat ja pelihuone on eritelty väliseinällä, mikä tekee paikasta monikäyttöisen ja muuntautunmiskykyisen eri kokoisiin ja luontoisiin tilaisuuksiin.
HB Loungen sauna- ja suihkutilat ovat nykyaiskaiset ja viihtyisät. Sauna on suunniteltu noin 8-10 hengelle. Varaa tästä oomalle joukkueellesi todellinen kiekkosauna illanistujaisiin. Muistathan, että saunan vuokraan voi yhdistää myös Hockey Base jäähallin käytön.
Varaa HB Lounge käyttöösi:
varaukset@hockeybase.fi
+358 9 8520 5800