Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
The Hockey Base Vantaa Harjoituskeskus
Ympärivuotinen harjoituskeskus kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille
Hockey Base Vantaan treenikeskus palvelee:
Arkisin klo: 10-16.00
Muut ajat ajanvarauksella
Joukkue- pienryhmä- ja yksilöharjoitteluaikoja varattavissa arkipäiville klo 8-22.00
(Treenikeskuksen sisäänkäynti Sarkatie 1 myymälärakennuksen päätyovesta.)
Katso Hockey Base Vantaan Treenikeskusken tulevia treenikokonaisuuksia ja leirejä syksylle ja loppuvuodelle 2023.
Varaa treeniaika:
Laukaisuklinikka-kiertue on käynnissä!
Hockey Base ja Bestshot yhteistyöhön

Vantaan Treenikeskuksessa pyörii tällä hetkellä treenivuorot ja valmennukset normaalisti. Valmennuksista johtuen pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse varaukset@hockeybase.fi ja jättämään yhteystiedot, jotta voimme palata teille päin mahdollisimman pikaisesti.

Omaehtoinen, ns. "10e laukominen" on mahdollista silloin kuin yläkerta ei ole varattu joukkueharjoitteluun. Haluamme näin varmistaa, että treenikeskuksessa pystytään pitämään suositusten mukaiset turvavälit eri treenaajaryhmien välillä.

Treenikeskuksen jäähalli on luistelukunnossa ja avoinna yksittäisille käyttäjille. Emme kuitenkaan voi aina taata jään optimaalista kuntoa, vaan jäänajo saatetaan ajoittain suorittaa esim. kahden jäävuoron jälkeen. Suosittelemmekin ottamaan muut käyttäjät huomioon ja välttämään jäätä runsaasti rasittavia harjoitteita.

Harjoituskeskus jäähalleineen on varattu ainoastaan Hockey Base valmennuksiin. Ulkopuolisten valmentajien käyttäminen Hockey Base -tiloissa on kielletty. Poikkeuksen tästä tekee pelaajan joukkueen oma valmennus, joka on sallittua tiloissamme joukkue- ja pienryhmäharjoittelun yhteydessä erikseen sovittaessa. Esim. seuran taitovalmentajien käyttäminen pienryhmän/yksilön valmennuksessa on lähtökohtaisesti kiellettyä ja asiasta täytyy aina sopia erikseen ja etukäteen Hockey Basen henkilökunnan kanssa.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia jää- ja harjoituskeskuksen varauksiin ja käyttöön ilman erillistä ilmoitusta.

Treenikeskuksen henkilökunta

Vantaalla sijaitseva harjoituskeskus tarjoaa monipuoliset ja miellyttävät puitteet, sekä erittäin laadukkaan valmennuksen yksilötaitojen kehittämiseen iästä tai tasosta riippumatta jääkiekon pelaajille. Harjoituskeskukseen voi tulla harjoittelemaan kuka tahansa.

Hockey Base treenikeskuksen n.1000m² tiloista löytyy markkinoiden parasta synteettistä jäätä lähes 400m² sekä todella monipuolinen ja osin tietokoneavusteinen harjoitusvälinevalikoima. Omat koulutetut valmentajamme pystyvät tarjoamaan loistavaa ja monipuolista treeniä kaiken ikäisille ja -tasoisille pelaajille aina harrastelijasta ammattilaiseen. Harjoitusmahdollisuuksia treenikeskuksesta löytyy yksilöharjoitelusta aina joukkueharjoitteluun asti.
Hinnasto ja aukioloajat:
Hockey Base harjoituskeskus Vantaalla on tällä hetkellä avoinna ennalta sovittujen vuorojen mukaisesti.

Yhteystiedot:
+358 9 8520 5800
varaukset@hockeybase.fi
Ohjatut pienryhmäharjoitukset:
Henkilömäärä
Hinta/ henkilö
Treeniaika
2
55,-
60 min
3
45,-
60 min
4
40,-
60 min
Yksityistunti: 90e/h (hinnat sisältävät valmennuksen)
Sarjakortit
10 x kortti 650,-
5 x kortti 390,-
KwikRink maalialue: 10,-/h/harjoittelija (kun alue on vapaana, omat välineet)
Jokainen vähintään viisi harjoituskertaa sisältävä treenisetti sisältää ilmaiset alku- ja loppuanalyysit!
Joukkuehinnat:
Vantaan uudistuneeseen harjoituskeskuksessa voidaan toteuttaa joukkueen monipuoliset harjoitukset ryhmäkoosta riippumatta. Käytössä on mm. 10 laukaisupaikkaa, harjoituskeskuksen oma jäähalli ja entistä laajemmat off-ice harjoittelumahdollisuudet mukaan lukien Keiserin laadukkaat kuntosalilaitteet.

Joukkueen jääharjoittelu 180,-/1h
Joukkueen harjoittelu harjoituskeskuksessa sisällä 180,-/1h
Joukkueen harjoittelu jaetusti sekä Hockey Base jäähallissa että harjoituskeskuksessa 280,-/1h
(hinnat sisältävät Hockey Base ammattivalmentajien valmennuksen)

Varaa treeniaika:
Pienryhmäharjoitukset:
Vantaan Hockey Basen pienryhmäharjoituksissa on valittavissa kolmesta eri pääpainotuksesta: Luistelu-, maila- ja laukaisutekniikkaharjoitus.
Harjoitus perustuu kokonaisuudessaan alkulämmöstä lähtien valitun teeman ympärille, jolloin käytössä oleva treeniaika tulee käytettyä maksimaalisesti valittujen taitojen kehittämiseen. Harjoitteluun kuuluu sekä itsenäisesti tehdyt toistot, että pienryhmän mahdollistama "tehotreeni", jossa valmentaja keskittyy harjoitteen tekniseen suoritteeseen yhden treenarin kanssa kerrallaan.

Hockey Base Personal Trainer

Hockey Base Personal Trainer -OhjelmaJatkossa tarjoamme entistä monipuolisempaa valmennusta, jossa keskitymme vahvemmin yksilön kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Hockey Base PT -ohjelmassa nimetty valmentaja seuraa yksilön kehitystä tarpeen mukaan Hockey Basen lisäksi myös joukkueharjoituksissa ja peleissä. Näin saamme luotua entistä paremmin tarpeita vastaavan harjoitusohjelman toivotun kehityksen varmistamiseksi. Samalla pelaaja saa joukkuepalautteiden lisäksi jatkuvaa, osin videomateriaaliin perustuvaa, palautetta henkilökohtaisesta kehityksestään.

Hockey Base Personal Trainer -OhjelmaHockey Base PT -ohjelmassa harjoittelijan käytössä on Hockey Basen vankka jääkiekkotietämys niin luistelu- kuin mailatekniikan osalta, fysiikka- ja fysioterapia-, sekä kordinaatiovalmennus.

Hockey Base PT -ohjelman tarkoitus on toimia joukkueharjoittelua tukevana ja yksilön kehitystä vahvistavana työkaluna, jotta yksittäisestä pelaajasta saadaan joukkueeseen entistä vahvempi jäsen. Toimimme mielellämme myös yhteistyössä joukkueen valmennuksen kanssa, mutta tämä ei ole välttämätöntä onnistuneen harjoitusohjelman ja pelaajakehityksen luomiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: +358 9 8520 5800 

YHTEISTYÖSEUROJA - Hockey Base harjoituskeskus
Hockey Base harjoituskeskus tekee yhteistyötä seurojen ja yksittäisten joukkuieden kanssa sekä Suomessa, että tällä hetkellä Sveitsissä. Sveitsissä toimimme yhteistyössä myös Sveitsin jääkiekkoliiton kanssa tarjoten laukaisu-, mailankäsittely- ja luisteluvalmennusta heidän kauttaan kaikille sveitsiläisille seuroille. Tämän lisäksi Hockey Base treenikeskuksen valmentajat ovat mukana Sveitsin eri ikäkausimaajoukkueiden kanssa tekemässä yksilövalmennusta ja valmentajien koulutusta.

Muutamia poimintoja yhteistyöseuroista ja yhteistyöstä:
Infinity Ice - luisteluharjoittelu
Hockey Base Vantaan luistelutekniikkaharjoittelun ehdoton valtti on luistelumatto Infinity Ice, jonka avulla koulutetut Hockey Base ohjaajat voivat tarkkailla pelaajan luistelua eri kulmista reaaliajassa, sekä korjata mahdollisia virheitä välittömästi. Luistelutekniikkaa harjoitteleva pelaaja näkee myös itsensä tv-ruudusta reaaliajassa, jolloin käsitys omasta luistelusta ja mahdollisista korjattavista luistelutekniikan osa-alueista on myös itse todettavissa helposti.

Luisteluharjoitteet voidaan tarvittaessa myös videokuvata useasta eri kamerakulmasta jälkianalysointia varten. Tämä mahdollistaa myös tehokkaan kehityksen seurannan, kun Infinity Ice otetaan osaksi pelaajan jatkuvaa luistelun- ja peliasennon parantamista. Markkinoiden tehokkaimmalla moottorilla ja viimeisimmillä turvallisuustekijöillä varustettu Hockey Basen Infinity Ice -luistelumatto on parasta, mitä markkinoilla on tarjota.
Infinity Ice -esittelyvideo:
Infinity Ice harjoittelussa on aina mukana ammattitaitoinen Hockey Base valmentaja.
RapidShot - laukaisuharjoittelu
Hockey Base Vantaan RapidShot laukaisuharjoitusalusta mahdollistaa monipuolisen, kehittävän ja hauskan tavan parantaa pelitilanteen omaista laukaisutaitoa. Rapid Shotin avulla hiot laukaisutekniikkasi huippuunsa ja saat suorituksestasi välittömän palautteen.

RapidShot mittaa laukauksen voiman, tarkkuuden sekä reaktionopeutesi kuudentoista laukaisun seteissä. Jotta Rapid Shot pysyy kehittävänä, voi laitteessa määrittää sen antamien syöttöjen voiman ja tiheyden, jonka jälkeen loppu on sinusta kiinni! RapidShotissa on monipuolinen tietokoneavusteinen harjoitevalikoima, joka on kehitetty vastaamaan jokaisen harjoittelijan yksilöllisiä tarpeita.
RapidShot -esittelyvideo:
KwikRink - synteettinen jää
Hockey Basessa pääset luistelemaan ympäri vuoden! Käytössäsi on Kanadassa kehitettyä, yhtä markkinoiden realistisimman tuntuista keinojäätä KwiRinkiä, lähes 400m².

KwikRink synteettinen jää on monipuolisesti mukana Hockey Base tekniikkaharjoittelussa niin kiekonkäsittelyn kuin luistelunkin osalta. KwikRink mahdollistaa jäähallinomaisen harjoittelun miellyttävissä sisätiloissa ympäri vuoden. KwikRink-harjoittelussa varusteiksi riittää omat luistimet, kypärä, hanskat, maila ja sisäliikuntavarustus. KwikRink on todettu loistavaksi alustaksi myös maalivahdin taitojen kehittämiseen ja ylläpitämiseen hallituissa olosuhteissa.
KwikRink -esittelyvideo:
KwikRink harjoittelu on Hockey Basessa mahdollista myös itsenäisesti kun alue on vapaa 10e/h.
Hockey Base oheisharjoittelu
Hockey Basen oheisharjoittelualue on laajentunut entisestään ja nyt harjoittelijoiden käytössä on n. 250m² oheisharjoittelutilaa sisältäen 35 metriä pitkän "spurttisuoran". Hockey Basesta löytyy nyt myös huippulaadukkaita Keiserin punttisalilaitteita, jotka mahdollistavat entistä monipuolisemman voimaharjoittelun.

Hockey Basen kuivaharjoittelualue on paikka, jossa harjoittelijoiden käytössä on monipuolinen ja laadukas valikoima kuntosalilaitteita, tasapaino- ja koordinaatiolaitteita, sekä erilaisia muita voimailuvälineitä tukemaan lajinomaista kehitystä. Alueen laajenemisen myötä harjoituskeskuksessa onnistuu entistä helpommin kokonaisen joukkueen monipuolisten harjoitusten läpivienti.

Oheisharjoittelualueella käytössäsi on mm. Keiserin punttisalilaitteita: Hockey Base oheisharjoittelu
Oheisharjoittelu on Hockey Basessa mahdollista myös itsenäisesti kun alue on vapaa ohjatuista treeneistä, 10e/krt.