Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Basessa on jääkiekkomaalivahdeille monipuoliset harjoittelumahdollisuudet ympäri vuoden.
Hockey Base maalivahtikoulu
Hockey Base on erinomainen paikka kehittää maalivahdin taitoja lajinomaisesti ympäri vuoden. Käytössä on tarvittaessa koko Hockey Basen harjoitusalue, mutta pääsääntöisesti harjoittelu tapahtuu markkinoiden parhaalla synteettisellä jäällä, jota keskuksesta löytyy lähes 400m². Synteettinen jäämme tarjoaa realistisimman tunnun maalivahdin harjoitteluun, mikä on oikean jään ulkopuolella on mahdollista.
Oletpa sitten kahdeksan- tai kahdeksantoistavuotias, niin Hockey Basen maalivahtivalmentajat osaavat rakentaa juuri sinun kehitystä parhaiten tukevan harjoitusohjelman, jonka avulla pääset ottamaan seuraavan askeleen taidollisesti. Ota yhteyttä, niin suunnittellaan ja toteutetaan yhdessä juuri sinulle sopiva harjoitusohjelma.
Varaa treeniaika:
+358 9 8520 5800
varaukset@hockeybase.fi
Hockey Base maalivahtikoulu - kiekkotykki.
Hockey Basessa käytössä oleva - Los Angeles Kingsiltä hankittu - kiekkotykki auttaa esim. toistomääriä haettaessa. Hyöty korostuu kun haetaan liikeratoja lihasmuistiin. Liikeratojen "tallentuminen" vaatii noin 7000 toistokertaa. Toisaalta vanhasta ja väärästä pois oppiminen lähes kymmenkertaisen määrän toistoja. Kiekkotykin avulla alkaa se oikea ylänurkkakin pysyä tukossa!
Hockey Base maalivahtikoulu - Harjoittelua kiekkotykin kanssa.
Maalivahtien käytössä on tarvittaessa koko Hockey Basen harjoitusalue. KwikRink synteettinen jää toimii hyvin myös maalivahtien harjoittelualustana. Tarvittaessa patjoihin on tarjolla myös erilliset "liukutyynyt" jotka poistavat entisestään kitkaa KwikRinkin ja patjan välistä.