Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Basesta löydät yksilö- ja pienryhmäharjoitteluun huippuolosuhteet. AINA.
Jokainen vähintään viisi harjoituskertaa sisältävä treenisetti sisältää ilmaiset alku- ja loppuanalyysit!
Hockey Basessa mennään aina yksilö edellä oli lähtötaso tai harjoitelijoiden ryhmäkoko mikä tahansa. Tarjoamme osaamisemme, olosuhteet ja tukemme yksilön kehitykselle. Käytämme nykytekniikkaa hyväksemme, kun annamme palautetta ja ohjeita kotona tehtäviin harjoitteisiin. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan ja mietitään oikeanlaisia harjoitteita puutteiden parantamiseksi ja vahvuuksien vahvistamiseksi. Ohjaajiemme vetämän treenin voi valita kohdistuvan luisteluun, mailatekniikkaan, laukaukseen, oheisharjoitteluun esim. fysiikka tai liikkuvuuspuoli edellä tai mihin tahansa näiden yhdistelmään - Yksilön tarpeiden mukaan.
Teemu Pulkkinen harjoittelee Hockey Basessa
Luisteluharjoittelu
Luistelutekniikka on asia, jota voidaan kehittää läpi koko pelaajauran junnusta senioriin. Hockey Basessa otamme aina yksilön omat fyysiset ominaisuudet huomioon harjoitusohjelmaa laadittaessa. Vaikka hyvä luistelu mielletään pitkälti voiman kautta toteutuvaksi ominaisuudeksi, on se useamman asian summa. Me emme toimi punttisalina, vaan pyrimme hiomaan teknisen puolen ymmärryksen ja toteutuksen huippuunsa. Apuna on loistavat puitteet ja mm. monikuvausmahdollisuus Infinity Ice -luistelumatolla.
Hockey Base Infinity Ice luistelutekniikkaharjoittelua.
Hyvän luistelun perustana on hyvä luistelutekniikka ja sen myötä kehittyvä luistelunopeus erilaisissa pelitilanteissa. Jotta pelaajan luistelutaito kehittyisi teknisesti mahdollisimman korkealle tasolle, tulee eri luistelutekniikan osa-alueita harjoitella niin luistimilla kuin ilmankin.

Kun harjoittelija on käynyt Hockey Base luisteluanalyysin lävitse voidaan opetuksessa keskittyä niihin osa-alueisiin, jotka tukevat yksilön kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.
Luistelutekniikka ja sen opetus Hockey Basessa voidaan jaotella karkeasti seuraaviin osa-alueisiin:
- asento
- oikeaoppinen liuku
- luistelupotku
- ylävartalon asento
- painonsiirto
- käsien käyttö
- rytmi
- tasapaino
- liikkuvuus
- voima
- nopeus
Laukaisuharjoittelu
Hockey Base Teemu Pulkkinen harjoittelee laukaisuaHyvä laukaus on monen asian summa. Sijoittuminen, tyhjän tilan löytäminen, ajoitus ja voima ovat kaikki asioita joihin pyrimme kiinnittämään huomiota, kun treenaamme laukaisua. Hockey Basen loistavat harjoituspuitteet- ja -välineet tarjoavat myös mahdollisuuden kehityksen tarkkaan seurantaan. Laukaisutekniikassa korostuvat yksilön ominaisuudet, minkä takia ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tulokselliseen laukaisuun. Kuitenkin tiettyjä perusasioita korjaamalla ja muuttamalla voidaan laukaisua usein parantaa entisestään.
Kun tekniikan perusasiat on kunnossa, niin lopullinen työkalu on tarpeellinen määrä toistoja. Tähän loistava työkalu on Rapid Shot, jossa harjoittelija voi helposti seurata omaa kehitystään vaikka kotisohvalta käsin.
Hockey Base laukaisuanalyysissä ja valmennuksessa keskitymme pääsääntöisesti seuraaviin osa-alueisiin:
- jalkojen käyttö
- keskivartalon käyttö
- käsien käyttö
- Käsien asento (ote ja niiden erot)
- painonsiirto
- rytmi
- kosketus kiekkoon

Mailatekniikka
Pelisilmää ei löydä kaupasta, mutta mailatekniikkaa löytyy Hockey Basesta! Tarjoamme poikkeuksellisen miellyttävät ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet myös mailatekniikan kehittämiseen. Luonnollisesti myös mailatekniikkaharjoittelussa käytössä on koko Hockey Basen monipuolinen harjoitusvälinevalikoima.
Hockey Base Teemu Pulkkinen harjoittelee kiekonhallintaa
Optimaalinen kiekonkäsittely vaatii hyvän tasapainon ja vartalonhallinnan. Kun perusasiat on kunnossa, voidaan alkaa keskittyä kiekonkäsittelyyn ja mailatekniikkaan täysipainoisemmin. Hockey Base mailatekniikka-analyysissä kartoitetaan pelaajan taso sekä kiekollisena, että peruskehonhallinta, jotta ns. perustukset vahvalle rakentamiselle ovat vaadittavalla tasolla. Tästä eteenpäin kaikki harjoitteet pyritään tekemään peliasennossa mm. eri painoisten kiekkojen, pallojen ja muiden apuvälineiden avulla. Silmä- käsikoordinaatio harjaantuu ennen muuta toistojen ja harjoitteiden kautta. Hyvänä apuna harjoitusjakson jälkeen kehittymiseen Hockey Basesta löytyy monipuolinen valikoima myös itsenäisen harjoitelun mahdollistavia harjoitusvälineitä.
Hockey Basen mailatkniikkaharjoittelussa keskitytään mm. seuraaviin tekijöihin:
- peliasento
- ote mailasta
- kosketus kiekkoon
- vartalon kierto
- rytmi
- liikeradat
- silmä-käsi -koordinaatio

Varaa treeniaika:
Jokainen vähintään viisi harjoituskertaa sisältävä treenisetti sisältää ilmaiset alku- ja loppuanalyysit!
Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h ennen harjoituksen alkua. Myöhemmin perutut harjotukset veloitetaan täysimääräisesti.
Hockey Base yksilötaitoihin keskittynyt jääkiekon treenikeskus.
Hockey Base tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat puitteet niin seura- kuin yksilöharjoitteluunkin.
Hockey Base yksilötaitoihin keskittynyt jääkiekon treenikeskus.
Luistelutekniikan kehitykseen ja sen seurantaa varten löytyy Infinity Ice -luistelumatto, jonka avulla esim. suorituksen kuvaaminen ja analysointi onnistuu vaivatta.
Hockey Base yksilötaitoihin keskittynyt jääkiekon treenikeskus.
Harjoittelijoiden kehitystä seurataan tarkasti ja tietoja pidetään yllä jatkuvasti, jolloin ohjelman muuttaminen yksilön taitojen kehitystä parhaiten tukevaksi on helppo tehdä nopeastikin.
Hockey Base yksilötaitoihin keskittynyt jääkiekon treenikeskus.
Maalintekotaitoon, jonka puutteesta usein kuuluu puhuttavan, on Hockey Basessa oma räätälöity harjoitteluohjelma. Itsenäisesti taitoa voi harjoitella Rapid Shot laitteessa esim. siihen saatavan henkilökohtaisen treenikortin avulla.