Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
LAUKAISUKLINIKKA-KIERTUE
NYT ISOMPANA KUIN KOSKAAN!
| Warrior | True | CCM | Sher-Wood | Bauer |
Hockey Base valmentaja ja tuoteasiantuntija Teemu LassilaLaukaisuklinikka on Hockey Base myymälöissä pidettävä tapahtuma, jossa käydään pelaajan ominaisuuksia läpi ja etsitään niihin sopivin jääkiekkomaila. Mailanvalinnassa käytetään apuna Hockey Base treenikeskuksen ammattivalmentajien tietotaitoa ja osaamista. Laukaisuklinikka-kiertueen mailafittaus on tiivistetty, noin 15 minuuttia kestävä versio suositusta mailafittauksesta (lue lisää >>), joita suoritamme pääsääntöisesti Vantaan Treenikeskuksessa.

Mailafittauksessa mailan osalta huomiota kiinnitetään mailan pituuteen, jäykkyyteen, kickpointtiin, lavan malliin (lavan peilaus, käyryys) ja lapakulmaan (lavan ja varren kulman suhde). Tämä kaikki suhteutetaan pelaajan fyysisiin ominaisuuksiin ja pelitapaan, sekä luonnolliseen tapaan käyttää omaa kroppaansa laukauksissa.
LAUKAISUKLINIKKA 2023-24 KIERTUEAIKATAULU:
Ti 3.10.2023 Varisto klo 14-19 W - C
Ke 4.10.2023 Turku klo 14-18 - - -
To 5.10.2023 Tampere Lielahti klo 14-18 W - C
La 7.10.2023 Helsinki klo 10-15 W - -
         
Pe 13.10.2023 Mikkeli klo 14-18 W T -
La 14.10.2023 Jyväskylä klo 10-15 - T -
Ke 18.10.2023 Espoo klo 14-19 W - -
Pe 20.10.2023 Kuopio klo 14-18 W - C
SIIRRETTY Oulu klo 10-15 W - -
         
Ti 24.10.2023 Seinäjoki klo 14-18 W T -
Ke 25.10.2023 Pori klo 14-18 W T -
W = Paikalla Warrior edustaja | T = Paikalla True edustaja | C = Paikalla CCM edustaja

Warrior edustajat tarjoavat myös tapahtumapäivänä myymälässä erikoisetuja ja alennuksia Warrior-mailoista: Nappaa päivämäärä talteen ja tule paikkakuntasi tapahtumaan hyödyntämään huippuedut!

True edustaja pystyy auttamaan sinua niin maila, luistin, malivahti, kuin myös tekstiiliasioissa! Olisiko aika päivittää joukkueen seura-asut? Tule tutustumaan huippulaadukkkaisiin True vaihtoehtoihin edustajan ollessa paikalla!

CCM edustajien ollessa paikalla saat ajantasaisinta maahantuojan tietoa uutuuksista ja tulevista tuotteista. On kyse sitten kypärän, luistimien tai vaikka maalivahdin varusteiden valitsemisesta, niin CCM edustajat auttavat sinua mielellään tapahtumapäivänä.

Kiertueella on nähtävillä* myös vielä julkaisematon mailauutuus! Tule tutustumaan ja ennakkotilaamaan mailamaailman yksi odotetuista uudistuksista!
* Maila on nähtävillä suurimassa osassa tapahtumapaikkakunnista, mutta ei välttämättä kaikissa paikoissa.

Biosteel on myös mukana kiertueella. Tule tutustumaan jääkiekkomaailman yhteen suosituimpaan urheilujuomaan!

Mailafittaus
Mailafittaus
Mailafittaus
Mailafittaus
Hockey Base alkuperäinen laukaisuklinikka
Laukaisuklinikalla mailan valinnan apuna käytetään mm. hidastuskameraa sekä Hockey Basen ja Jyväskylän Yliopiston yhteistyössä tekemää laukaisukinetiikan tutkimusta ja sen tuloksia. Laukaisuklinikan pitää aina Hockey Base harjoituskeskuksen ammattivalmentajat, joilla on viimeisin tietotaito laukaisutekniikasta ja kattava käsitys siitä, miten eri merkkien mailat ja mallit eroavat toisistaan. Aikataulujen sallimissa rajoissa valmentajamme antavat mielellään myös tekniikkavihjeitä siihen, miten pelaaja saa laukaustaan entistä paremmaksi. Kaikki tämä täysin ilmaiseksi kiertuepäivänä. Mailafittaus suoritetaan walk-in periaatteella, joten valmistaudu odottamaan hetki omaa vuoroasi. Yksi fittaus vie noin 15 minuuttia.

Hockey Basen mailamerkkivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä (kevät 2023): CCM, Warrior, True, Sher-Wood ja valikoidusti Bauer -mailat, joten laukaisuklinikan avulla saamme varmasti etsittyä jokaiselle optimaalisen mailan käyttöön.

Hockey Basesta löydät Bauer, CCM, Warrior, True ja Vanx -mailat


Tutustu Hockey Basen alkuperäiseen mailafittaukseen >>

Osallistuaksesi mailakartoitukseen on mukana hyvä olla omat maila ja hanskat. Laukaisutekniikka-analyysi ja mailafittaus tapahtuu kiertueella Hockey Base myymälän tiloissa.
Huom: Vantaan laukaisutekniikka-analyysi suoritetaan muista paikkakunnista poiketen harjoituskeskuksen tiloissa.