Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base ESPOO
Espoon myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>
Hockey Base Espoosta löydätte täyden valikoiman ja -palvelun varustemyymälän, jossa päätuotemerkkeinä on Bauer, CCM, Warrior, True, Howies ja teroituspuolella Blackstone. Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä Bauer että True jalkaskannerit, joiden avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspiste auttaa niin teroitusten, muotoilujen kuin myös luistinten huoltotöiden merkeissä myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Lähtökohtaisesti teroitamme luistimet aina odottaessa.

Espoon Hockey Base myymälässä kaupapkeskus Liilassa on mahdollisuus myös mailojen ja hanskojen testaukseen ennen ostopäätöksen tekoa synteettrisellä jääalueella. Hockey Base Espoossa on myös laukaisuharjoittelumahdollisuus synteettisen jään ansiosta. Ota yhteyttä suoraan myymälään sopiaksesi treeniajat.
Hockey Base tarjoukset seurayhteisölle
Hockey Base on Kiekko-Espoo seurayhteisön virallinen yhteistyökumppani
Espoo seurayhteisö, Bauer ja Hockey base monivuotisessa yhteistyössäKaudesta 2020-21 alkaen laadittu monivuotinen yhteistyösopimus avaa koko Hockey Basen laajan tietämyksen ja valikoiman Kiekko-Espoon seurayhteisön (Kiekko-Espoo, Blues Juniors, EKS ja EPS) Mestis- ja junioritoiminnan käyttöön. Samalla sopimus vahvistaa entisestään Hockey Basen asemaa kotimaisen jääkiekkoilun huipulla. Sopimuksessa kolmantena osapuolena on Bauer, joka takaa omalta osaltaan laadukkaiden huipputuotteiden saatavuuden Espoolaisten kiekkoilijoiden käsiin.
Lue tiedote yhteistyösopimuksesta tästä >>
Hockey Base Espoo henkilökunta
Niklas Kilkka
General Manager, Hockey Base Espoo
Myymälän hallinto, Tuotemyynti, Blackstone FBV- teroitus

+3589 8520 5820
etunimi.sukunimi@hockeybase.fi
Arttu Rantanen
Hockey Base Shop Representative
Tuotemyynti, Blackstone FBV -teroitus, huolto

+3589 852 05820
espoo@hockeybase.fi
Miska Auria
Hockey Base Shop Representative
Tuotemyynti, Blackstone FBV -teroitus, huolto

+3589 852 05820
espoo@hockeybase.fi