Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base HELSINKI
Hockey Base Helsinki on avoinna Roihupellossa osoitteessa Tulppatie 2 (Käynti Laippatien kautta). Meiltä löydätte tutun kokeneen ja asiantuntevan henkilökunnan, joka osaa varmasti auttaa löytämään parhaat treeni- ja pelivarusteet todella monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Valikoimistamme löytyy pääasiassa CCM:n, Truen ja Warriorin jääkiekkovarusteita, Howiesin todella suositut nauhat ja teipit sekä monipuolisen valikoiman harjoitusvälineitä eri valmistajilta. Myymälässä on asiakkaiden käytössä myös n.20m2 kokoinen keinojäinen testialue lähinnä mailojen testausta varten. Haluamme, että ison valikoiman lisäksi pääset meillä testaamaan mikä maila on juuri sinulle paras työkalu!

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä CCM että True jalkaskannerit, joiden avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Lisäksi Hockey Base Helsingistä löytyy täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspiste. Meiltä saat teroitusten ja muotoilujen lisäksi myös erilaisia luistinten huoltotöitä, aina teräkotelon vaihdosta kengän muotoiluihin. Laadukkaalla Blackstone teroituskoneella saamme juuri sinun tarpeita vastaavan teroituksen. Lue lisää FBV-teroituksesta tästä >>


Jokereiden kauden 2023-24 seura-asujen sovitus Hockey Base Helsingissä >>
Hockey Base Helsinki henkilökunta
Harry Aaltonen Hockey Base HelsinkiHarry Aaltonen
Hockey Shop Manager 
Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

09 8520 5920 
Sähköposti:
helsinki@hockeybase.fi


Tommi Railo  Hockey Base HelsinkiTommi Railo
Hockey Shop Representative
Blackstone FBV teroitus, tuotemyynti

09 8520 5920 
Sähköposti:
helsinki@hockeybase.fi