Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base KUOPIO
Kuopion myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>
HUOM: Uusi osoite: Kauppakatu 36, Kuopio (Carlsonin alakerta) 
Hockey Base Kuopio on täyden palvelun jääkiekkomyymälä, mistä löydät kaikki huippumerkit saman katon alta!
Lähes 400m2 myymälästä löytyy kattava valikoimaCCM, True ja Warriorjääkiekkovarusteita. Lisäksi valikoimiin kuuluu monia muita merkkejä, kuten huippulaadukkaat Howies erkat, lapavahat ja teipit. Myymälästä löytyy myös täyden palvelun Blacstone FBV teroitus- ja huoltopalvelu, jonka avulla määrität ja päätät liu'un sekä pidon suhteen juuri mieleiseksesi! Lue lisää Blackstone teroituksesta tästä >>
Kuopion myymälän laukaisupaikalla käytössäsi on laaja valikoima testimailoja, että löydät sen juuri sinulle oikean kepin - Meillä ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy myös jalkaskanneri, jonka avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Myymälän vetovastuun kantaa Sami Mustonen, joka siirtyi Hockey Basen palvelukseen Kalpa Pro Shopista. Ennen uuden pestin alkua Sami on myös lisäkouluttautunut ja Blackstone FBV-teroitukset onnistuvat nyt Kuopiossa varmalla ammattitaidolla! Samin ammattitaidon ja Hockey Basen tuotevalikoiman turvin Jääkiekon Uusi Aikakausi on rantautunut Kuopioon!

Hockey Base on Liiga-KalPan ja Juniori-KalPan virallinen yhteistyökumppani
Kuopion Kalpa ja Hockey Base yhteistyöhön
Kuopion Kalpa ja Hockey Base yhteistyöhön
Laaditut yhteistyösopimukset avaavat koko Hockey Basen laajan tietämyksen ja valikoiman koko KalPa yhteisön käyttöön entistä vahvemmin. Hockey Base Kuopiota pyörittävä Sami Mustonen uskoo, että edessä on saumaton ja vaivaton yhteistyö, joka takaa entistä laadukkaamman ja monipuolisemman kiekkotietämyksen ja -valikoiman myös varustepuolella Kalpan-pelaajien saataville.
Liiga-joukkuesopimuksen myötä Hockey Base vahvistaa entisestään asemaansa Suomen vahvimpana jääkiekon erikoiskauppana myös Liiga-kartalla.

Lue lisää juniori-KalPa yhteistyösopimuksesta >>

Lue lisää Liiga-KalPa yhteistyösopimuksesta >>

Hockey Base Kuopio henkilökunta

Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

+3589 852 05 910
Sähköposti:
kuopio@hockeybase.fi