Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base MIKKELI
Mikkelin myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>
Hockey Base Mikkeli löytyy jatkossa keskustassa Carlsonin tavaratalosta

Hockey Base Mikkelin siirto Carlsonin tiloihin tuo koko ketjun tuotevalikoiman ja ammattitaidon lisäksi myös kehutun ja monipuolisen Blackstone teroitus- ja luistinhuoltopalvelunsa entistä paremmin Mikkeliläisten saataville. Hockey Base palvelee jatkossa Carlsonin alakerrassa tavaratalo aukioloaikojen mukaisesti. Hockey Base toivottaakin sekä Carlsonin tavaratalon, että kaikki asiakkaat tervetulleeksi jääkiekon uuteen aikakauteen.

Hockey Basen siirtyessä Carlsonin tiloihin, myös Mikkelin Jukureiden liiga- ja juniorijoukkueiden kanssa aloitetaan yhteistyö, jossa on mukana kaikki osapuolet. Hockey Basen ketjujohtaja Kai Wulff uskookin, että ketjun aikaisempi vahva yhteistyö eri liigajoukkueiden kanssa mahdollistaa entistä jouhevamman yhteistyön seuraorganisaation kanssa Mikkelissä.

Tällä hetkellä Suomessa 12 myymälän voimin operoiva täysin kotimainen Hockey Base on myös pohjoismaiden suurin jääkiekkoilun erikoismyymäläketju. Edustamme kaikkia lajin ykkösmerkkejä ja valikoimistamme löytyy niin CCM, True kuin Warriorin varusteet ja mailat monen muun merkin lisäksi. Tervetuloa tutustumaan asiantuntijoiden avustuksella valikoimaamme!
Hockey Base Mikkeli henkilökunta
Etunimi Sukunimi
Hockey Shop Representative 
Tuotemyynti ja Blackstone FBV teroitus

+358 9 85205881
Sähköposti:
mikkeli@hockeybase.fi
Etunimi Sukunimi
Hockey Shop Representative 
Tuotemyynti ja Blackstone FBV teroitus

+358 9 85205881
Sähköposti:
mikkeli@hockeybase.fi